Nieuwe fietsknooppuntenkaart 2019-2020

Op Tweede Paasdag wordt de nieuwe fietsknooppuntenkaart Noordoost-Brabant en Land van Maas en Waal, gepresenteerd door Jurriën van der Veer, voorzitter van stichting Maasmeanders. De presentatie zal plaatsvinden van 13:45-14:00 uur tijdens het event: ‘Lith Presenteert”, Lithsedijk 90 te Lith. De fietskaart wordt uitgereikt aan een aantal ondernemers die zich bezighouden met toerisme en recreatie en aan Peter Ketelaars van Waterschap Aa en Maas. U bent van harte welkom bij de uitreiking.

Je treft ’t bij de Maasmeanders!

 
De stichting Maasmeanders staat voor samenwerking tussen 90 recreatie- & vrijetijdondernemers in het prachtige buitengebied. Dus zoek je gezellige terrassen voor een biertje of bekske koffie, een galerie, wil je liever met een sloep gaan varen of een stel huurfietsen, een B & B of camperplaats en alles wat daartussen zit, een rit met de hele familie in de Maasmeandertrein of met een Solex over de Maasdijk toeren; kijk dan snel op deze pagina!

We zien je graag op de 45 km lange dijk langs de meanderende Maas, in de pittoreske stadjes en de vele kerkdorpen, het prachtige natuurgebied De Hemelrijkse Waard of op de vele veerpontjes die Brabant en Gelderland met elkaar verbinden.
Houdoe!

Je vragen kun je altijd stellen op secretariaat@maasmeanders.nl

Ons evenement begint over:

Dag(en)

:

Uur(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)